En vit fjäder ♡

En vit fjäder låg där. Under sängen. Precis efter att min svåger tagit sitt sista andetag här på jorden. En vit fjäder. Det var sjuksköterskan som såg den och visade den. Vilket tecken,  vilken värme. Ängeln lämnade ett spår av sig. Jag (som utbildad sjukskötare) vet att det kan hända oförklarliga saker då en människa går bort…ett exempel är när min mosters man gick bort, då blåste någon ut ljuset som brann intill honom. Helt av sig själv slocknade ljuset. Min övertygelse är att det kommer budbärare/änglar och tar med våra kära till andra sidan och lämnar små ,kanske tröstande tecken för dem som blir kvar. Vi tar hand om honom nu. Han kommer med oss.

En sådan otrolig tomhet han lämnar efter sig…Danne, vår Danne. Ha det bra där borta, tills vi ses en dag! Vi sköter om din hund, Pantis nu ett tag nu tills allt lugnar ner sig. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *