Gravidhormoner..

Jahapp. Det blev för känsligt för min kära man, mitt förra inlägg. Som tog illa upp att jag tyckte han inte hjälpte mej. Skrev alltså ett blogg inlägg om mina gravidhormoner och hur jag fått urladdningar osv. De som hann läsa, de hann. 😉 Tog bort det eftersom han ansåg sig bli utmålad. Det var inte det som var meningen utan snarare att göra narr av mina tokiga gravidhormoner. Det är så nu att hushållet inte riktigt fungerar när denna mamma jobbar ganska mycket och han med med allting utomhus. Det är främst barnen som helt lagt av att hjälpa. Inga sängar bäddas, inga rum städas. Man kommer hem å slänger av sig väska och utekläder i tamburen (där de råkar landa) och de är riktigt dåliga på att hjälpa till. Så ikväll måste vi ha ett familje möte och gå igenom lite regler..så hoppas jag det dysfunktionella skulle kunna bli funktionellt igen.

Haha vad roligt lade ner massor av tid på förra inlägget som jag bara tryckte på några sekunder på radera…så nu rann min “bloggtid” iväg och stiger jag inte upp nu och börjar med min städning så står jag här igen med ett hus i kaos innan nästa arbetspass.

Nåja, nya tag. Det hjälpte redan mej att få mina hjärtetyngder nerskrivna och att min man läste och tog till sig. Kanske var det menat så. Att det viktiga var att han fick en glimt av hur jag känner mej. Just nu.

Så nu. Upp och hoppa. Fixa hem och hus fint. För då mår alla bra igen en stund. =)

Återkommer inom kort (inte en vecka igen som det brukar ta)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *