Påskhysteri

Hönsen har kommit! Geten har kommit! Å inga bilder nästan alls får ni… =( (skit teknik)


När det inte går som man tänkt sig riktigt…hade tänkt sätta upp lite dåliga bilder från Svartå slott men tekniken vägrade föra över fotona automatiskt till datorn (vilket det borde). Sen är det inte så konstigt att min teknik strular heller allt som oftast står det “uppdatering inte gjord på 100 dagar” osv…så inte att undra på att allting börjar köra ihop sig och bli trögt..

Så ett sådant inlägg får det bli nu efter påsk. När allting lugnat ner sig.

Vårstressen fortsätter….och man kan ju fundera lite hur man tänker när man lovar sig på jobb (dubbeldag 7.30-21) på onsdag innan påsken drar igång och gäster (familjen men ändå) är på intågande…när det ännu finns några tusen saker på “att-göra-listan” (städa lillstuga, visthusbod, altan…förbered påskbuffe till fredag. etc.etc) Ha, ha! Slutar aldrig förvånas över min egen förmåga till att tro att jag kan använda 24h av dygnet.. Nåja, torsdag ledig så då hinner jag väl.

Hade tänkt sätta in foton av vår nya prins Micko (geten, fööör härlig) och hönsen men den vägrar precis samarbeta hela datorprogrammet idag och min man (som kan trolla med allt som har med teknik att göra) springer på med de sista förberedelserna och jag måste iväg på jobb =( Usch, känner själv nu att jag gärna skulle slå mej ner i en solstol på altanen och dricka nåt kallt och bara vara. Ett par dar till nu. Sen. Sen ska jag bara vara ledig över påsk och njuta i det fina vädret.

Det blir ju heller inte lättare precis av att Föglö färjan stött på grund och vi nu måste åka Överö-Långnäs för att komma på jobb.. (dvs 15 min längre färjpass och 20 min längre resväg till färjan hemifrån).Fast så länge man vet att det är tillfälligt ska man inte klaga. =) De ordnade det ändå bra, rätt fort. Så hoppas vi på att vår kära Skarven-färja är tillbaka passligt till torsdag då påsktrafiken drar igång.

Påsk, påsk underbara påsk! Älskar påsk! Av nån anledning…mindre roligt är att Notre dame brunnit….sa till min man imorse att Macron borde ha sagt i sitt tal “Gud gråter. Gud gråter över er, gulvästar!!!” =D Taktiskt och bra menade mannen…

Nåja, ett snabb inlägg idag med endast en bild (förlåten si mej) nu sitter jag på Odin färjan på väg till Långnäs (till stan en sväng innan jobbdags) för att handla mat inför påskbuffén (tror vi blir närmare 18 pers) så skriv om ni kommer på nåt smarrigt jag inte sku få missa! Tänker nu spontant på olika kallskuret (rådjur, älg), ägghalvor med rom (för dem som kan äta det), potatissallad, pascha, memma, cheesecake, fruktsallad, prinskorv, laxtårta…..mera tips? Slår lite tomt i min skalle där tankarna går i 150..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *